Over ons

Manoa Guérin

Eigenaresse

Hoi! Leuk dat je op mijn website bent!.

Over mij:  Mijn naam is Manoa. Eigenaresse van Manoa cndl. Ik ben 20 jaar en woon en studeer in Nijmegen. Dit is sinds 2021 mijn bedrijfje. Ik heb altijd veel interesse gehad voor interieur en vind het superleuk om kamers er zo sfeervol mogelijk uit te laten zien. Ik zelf ben van mening dat een kamer niet compleet is zonder een mooie, bijzondere of gezellige kaars. Vandaar dat ik mijn eigen kaarsenwebshop ben begonnen. Ik verkoop kaarsen die je doorgaans niet in de winkel tegen zou komen. Deze kaarsen zijn de perfecte decoratie voor je woonkamer, slaapkamer en badkamer. Eigenlijk kunnen ze overal je huis opfleuren! Ook zijn ze superleuk om cadeau te doen!

Op dit moment ben ik bezig met mijn minor: Winkel en Retailmanagement op de HAN in Nijmegen. Deze minor heeft mij geholpen deze webshop te beginnen. Op deze manier kom ik er achter of het ondernemen écht iets voor mij is.  Zelf studeer ik communicatie, ook aan de HAN in Nijmegen. 

Ik hou van interieur en creatief bezig zijn. Ik hoop dat jullie mijn webshop leuk vinden! 

Volg ons op Instagram!

Lees ook onze blogs.

Winkelwagen